انقلابی در سالادهای سنتی، با این سالادهای مدرن -

  • انقلابی در سالادهای سنتی، با این سالادهای مدرن -

    وب‌سایت ایران کوک: سالاد بیـکن از جمله سالاد هایی است که مانند سالاد سـزار در ترکیب آن از نان تست مزه دار شده استفاده مـی شود. اگر به سالاد های متنوع و سبک علاقه مندید، این غذا یکی از بهترین هاست.

    مواد لازم:

    • بیکن دودی ۶۰ گرم
    • پنیر پارمسان ۲۵ گرم
    • جوانه گندم ۶۰ گرم
    • گوجه گیلاسی ۸ عدد
    • شاهی ۱۰-۱۵ برگ
    • نان کروتان ۱ تست بزرگ
    • کاهو فرانسوی چند برگ
    • روغن زیتون ۲۰ گرم
    • پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    ۱٫ کاهو را شسته و خرد کنید. بیکن را خرد و در صورت تمایل در تابه، کمی برشته کنید.

    ۲٫ برای درست کردن نان کروتان، نان تست را به مربع های کوچک برش بزنید و به آن روغن زیتون و پودر سیر زده و آن را در تابه و یا فر برشته کنید.

    ۳٫ کاهــو خرد شده، گوجــه دو نیم شده، بیــکن خرد شده،جــوانه، شــاهی و نان کروتان را با هم در کاسه ریخته و روی آن پنیر و سس بریزید.

    ۴٫ برای درست کردن سس ۱ قاشق مربا خوری خردل رو با ۴/۱ فنجان روغن زیتون خوب مخلوط کنید و به آن یکی دو قاشق غذاخوری سرکه و۴/۱ فنجان خامه اضافه کنید سپس به سالاد اضافه کنید.